Om Forshaga BC

Forshaga Boxing Camp är en thaiboxningsklubb som bildades april 2010. Träningen bedrivs i vår egen lokal på Hantverksgatan 1 bakom kommunhuset, i källaren på Ricochet Expo. Här finns det omklädningsrum med två avskilda delar, en för tjejer och en för killar. Skåp finns i båda delarna, så långt det räcker.

Finns toalett och möjlighet att fylla vatten/tvätta sig, ingen dusch.

Vi har träning fler dagar i veckan både för nybörjare och avancerade.

Hur är det att träna på Forshaga Boxing Camp?

Vi vill att alla ska kunna träna oavsett tidigare erfarenhet, bakgrund eller ursprung.

Att träna på Forshaga Boxing Camp är mångsidigt och utvecklande både fysiskt och mentalt, oavsett om du har många års erfarenhet eller är nybörjare. I våran träning har vi som avseende att utveckla kroppskontroll , balans och styrka på ett roligt sätt som kroppen mår bra av. Thaiboxning är en tävlingssport och inriktningen i träningen är för att tävla, men ingen är tvingad att gå match.

Vi lägger fokus på att alla ska kunna träna sporten och utvecklas, förbättras och avancera utifrån sina individuella förutsättningar och önskemål, oavsett ålder (dock lägst 12 år) och erfarenhet. Att skapa rolig träning och trevlig atmosfär är viktigt för oss och därför trycker vi mycket på respekten för varandra och disciplin under träningspassen.

2015-08-27 19.44.46

2015-08-27 19.40.522015-08-27 19.40.00

Annonser